Hvis jeg havde råd, ville jeg få miny bryn rettet med threading af en professionel hver gang - men det har jeg altså ikke...

 

Selvom pincetten er god, så bliver looket ikke helt så clean, fordi man ikke får fat i alle de små bitte blonde hår, der sidder under brynet.

 

En af de blogs jeg følger, lagde forleden en guide til hjemme-threading op. Jeg synes faktisk, at det er overraskende nemt, at gøre selv, men jeg vil anbefale at øve sig og vente med at gå helt tæt på brynet til man føler, at man har styr på det!

 

Basically kræver det blot et stykke stærkt sytråd på ca. 30-35 cm., hvor du binder begge ender sammen, så du har en løkke. Jeg synes det er nemmest, hvis man ikke har for meget tråd, så løkken ikke er så stor.

 

Så snor man ca. 7 gange, så man på midten har en snoning på ca. 1 cm. Selve threadingen sker ved at man hhv. åbner og lukker de to løkker, så snoningen kører frem og tilbage over hårene.

 

Det er fine Megan fra Lips So Facto, der har lavet det indlæg, som jeg har kigget efter, og så har hun været så god at lave en video, hvor hun viser, hvordan hun gør.

 

Får I lavet bryn professionelt eller svinger I selv pincetten?

 

 

Topbillede: Lips So Facto

Kommentarer

Tusinde tak for tippet! Har lige prøvet det... Mega sejt at kunne ;) !

23 May 11:37
af Emilie G.

Jeg får selv lavet det professionelt og hvis man skal have lavet det billigt, så vil jeg forslå at gå ned til en arabisk frisørsalon :-) Har prøvet at kaste mig ud i det selv, men det involverede simpelthen for meget smerte ;-)

23 May 12:56
af Petra Victoria M.

Haha Emilie, sådan havde jeg det også lidt selv - det er lidt sejt, at vide how-to ;)

23 May 20:54
af Åse B.

Ja, det er et godt tip Petra Victoria. Min eneste frygt kunne være, at vi ikke var enige om , hvordan et bryn skal se ud - har du en du kan anbefale?

23 May 20:56
af Åse B.

Fulgte dit link ind på den anden blog, og blev meget (!) nysgerrig på den brow-ink som omtales. Har googlet og ser ud til den kun kan købes i UK. Nogen der prøvet den?

23 May 22:59
af Anneli O.

Jeg vokser selv, det fjerner også alle de små lyse hår. Men jeg gad godt kende en der kan det der med tråd, til ben, bryn m.m....

24 May 21:24
af Trine L.

Hej Anneli. Jeg har ikke prøvet sådan en tusch til brynene, men forestiller mig ud fra videoen, at det måske er lidt henad Penultimate Brow Marker fra MAC ? http://www.maccosmetics.com/product/149/7196/Penultimate-Brow-Marker/index.tmpl
Du kan jo altid gå ind til MAC og se om det var noget?
Kh

24 May 21:57
af Åse B.

Jaaaah - nettop sådant et tip jeg håbede du kunne komme med :) Tak!

24 May 23:24
af Anneli O.
Skriv en kommentar