Jeg sidder lidt lige nu og forbander mit pandehår. Kan du ikke bare lige forsvinde? Bare for en dag eller to? Jeg vil nemlig gerne lave det her hår

 

 

Eller det her hår

 

 

For hvad gør man med sit pandehår, når man bare gerne vil have enkelt, sexet, tilbageskrabet wetlook hår samlet i en lille lav casual chignon?! Er det så meget at forlange?! Jeg kunne selvfølgelig skrabe det med tilbage men forudser mit ret egenrådige pandehår ikke ville blive på plads. Forslag modtages med kyshånd. 

 

Er du så heldig ikke at have pandehår og have lyst til at kaste dig ud i det sleek hår, vil jeg anbefale Tigi Catwalk Session Series Wet Look Gel, som jeg brugte dengang jeg havde halvkort hår. Den holder godt på håret og giver den helt rigtige glans, hvis du bruger den i tørt/let fugtigt hår. Jeg har også hørt gode ting om Bumble and Bumbles Gellac, som skulle give et stærkere hold end Tigis.

 

                                  

 

Kunne selvfølgelig lave det i stil med Kate Bosworths Vogue-forside på topbar billedet, men er lidt bange for folk bare ville tro jeg havde fedtet/vådt hår. Not so flattering :)

Skriv en kommentar