Når man har så langt pandehår som mig, kommer man nemt til at behandle sine øjenbryn efter devisen "hvad man ikke kan se, har man ikke ondt af"! Men det skal da være slut - fordi det blæser jo nu og da (dumme Danmark) og i mit job skal man til tider iføre sig en kæk lille operationshætte og nej pandehår må ikke stikke ud (jeg har spurgt..) så der får de også fri leg. Jeg plukker da mine øjenbryn men de har tendens til at stikke lidt ud til alle sider. Da vi var i Sephora forleden, kom jeg defor helt i projekt-mode og ledte med lys og lygte efter noget, der kan holde the jungle brows i geled.

 

 

 

Valget faldt på Make Up For Ever's Brow Seal, der er en klar gel som redes i brynene med en mascara-agtig børste. Man kan derfor nemt rede dem i form og kort efter "stivner" gelen og holder dem i den ønskede form - eller det er i hvert fald meningen. Nu har jeg brugt den i en uge, og den er nem at styre og giver et pænt resultat, men den er altså ikke helt stærk nok til at holde på mine bryn! Øv det er bittert når man lige har brugt penge på sådan noget. 

 

                       

 

Nu overvejer jeg i stedet en voks, der ifølge rygterne skulle give et stærkere hold end en gel. Mine overvejelser går på Smashbox Brow Tech Wax eller Gosh Eye Brow Kit - der er 75 kr. forskel imellem de to, men til gengæld kan man få Smashbox' i lige de nyancer, der passer til ens hårfarve. 

 

Har I gode erfaringer med én af de to? Eller kan I måske anbefale mig en helt tredje?

Kommentarer

Kender ikke nogen af de to palletter. Wet n wild har lavet en rigtig god øjenbrynspallette, som samtidig er åndssvag billig... Farveudvalget lader bare meget tilbage at ønske. Jeg kan godt lide Youngbloods kit, men de er meget dyre... Lige nu bruger jeg bare en øjenbrynsblyant samt hårspray på en rengjort mascarabørste til at sætte hårene. Det er bare ikke så praktisk på farten.. Overvejer lidt at købe Gosh' eller MACs eyebrow gel, som jeg har hørt meget godt om.

22 May 10:27
af Anna M.

Jeg har selv brugt paletten fra Gosh.
Jeg synes faktisk at det er et virkelig fint sæt, men 'penslen' (eller hvad det nu er) er virkelig svær at bruge, synes jeg. Den ende, der er lavet til at farve brynene med, er svær at bruge for mig.
I den anden ende (den med penslen til voksen) klumper hårene på penslen hurtigt sammen. Selve farverne og voksen er dog virkelig gode, synes jeg, omend farveskalaen er en kende begrænset. Jeg plejer at blende to af farverne sammen for at få en farve, der passer til mine bryn. Men farverne på billedet afviger dog ret meget fra den virkelige palette - i virkeligheden er farverne lidt mørkere (det er farverne på min palette i hvert fald).

Lidt kringlet formulering, håber det giver mening :-) Vil egentlig bare sige at det er et fint sæt, især til dén pris!

23 May 15:12
af Anne P.

Anna, tak for tippet! Jeg vil da lige tjekke Wet'n'wilds - mine øjenbryn har jo en meget normal farve, så det kunne da være at jeg var heldig :) Jeg har ikke prøvet Youngbloods eller Gosh's men MAC's klare gel er rigtig god! Måske skulle man bare være kedelig og købe den igen..

23 May 22:35
af Ida G.

Fedt med en grundig beskrivelse Anne! Meget forståelig og slet ikke kringlet ;) Den lyder rigtig , og man kan jo altid bruge nogle andre pensler end den, der følger med - til dén pris er der næsten råd til det.

23 May 22:38
af Ida G.
Skriv en kommentar